top of page

Grote fotowedstrijd Jean Merens

WEDSTRIJDREGLEMENT

Maak tijdens één van je wandeltochten of een activiteit van De Trekplosters je mooiste foto.  Je mag zoveel foto's doorsturen als je wilt.

Alles mag: natuur, dieren, personen (let op! Enkel met toestemming van betrokken persoon), enz...

Elke maand worden door een deskundige jury de 2 mooiste foto's gekozen.  De namen komen dan voorlopig in het clubkrantje.  Op de ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie wordt dan de uiteindelijke winnaar gekozen door De Trekplosters zelf.  De winnaar wordt beloond met een mooie prijs.  Stuur je foto's naar Detrekplosters.fotowedstrijd@outlook.be

Vermeld je naam, adres, email en telefoonnummer en de titel van je foto.  Een leuke vermelding van plaats en datum is een must.

FOTO'S 2023

Winnende foto januari: De sluis van Beernem doorgestuurd op 7/01/23 door Oskaar.

januari 2023.jpg

Winnende foto februari: Watermolen St-Katharina-Lombeek doorgestuurd op 26/02/23 tijdens een wandeling in Ternat door Patrick Biebaut

februari 2023.jpg

Winnende foto maart: doorgestuurd op 12/03 door Patrick Goossens.

maart 2023

Winnende foto april: doorgestuurd door Guido Vandenbegin op 08/04/23.  Deze is genomen in het Vrijbroekpark op wandeling bij De Vaartlandstappers.

april 2023.jpg

Winnende foto mei: Oskaar met een foto van de vijvers van Bellefroid, genomen tijdens een wandeling te Wijgmaal op 27/5.

vijver bellefroid.jpg

Winnende foto juni: Oskaar met foto genomen in Houffalize tijdens de Lupulus Walk van Flanders Trails.

20230617_114247.jpg

Winnende foto juli: Jessie Vlerick op wandel in Saalbach Oostenrijk

foto augustus.jpg
bottom of page