top of page

Wat we doen...

Ooit al eens gedacht om lid te worden van de Trekplosters?  Goed idee.  Doorheen het jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd.  Belangrijk om weten is dat dit allemaal "mag"jes zijn en geen "moet"jes.  Aan je lidmaatschap is dus geen enkele verplichting gekoppeld.  Hieronder een greep uit ons aanbod.

 

 

- Elke 3de donderdag van de maand organiseren de Trekplosters een groepswandeling in Zellik en omliggende gemeenten met een straal van 25km.

- 5 keer per jaar organiseren de Trekplosters een dag-busreis naar andere wandelclubs.  Ook is dit een ideale omgeving om eens met andere trekplosters kennis te maken.

- De Trekplosters organiseren  2 eigen wandeltochten per jaar.

2de week van juni: de Breugheltocht.

2de week november: de Geuzetocht.

Wens je mee te werken aan deze evenementen is dit fantastisch. 

Maar je mag hem ook gewoon komen uitwandelen aan de rand van het pajottenland of eens langskomen voor een hapje en een drankje.

- 1ste week van september vindt er een 5-daagse wandelvakantie plaats naar telkens een andere locatie.

Zo zijn bv. De Elzas, Normandië, Rijn en Moezel, ... al de revue gepasseerd.  Maar de wereld is groot dus er zijn nog veel plaatsen te ontdekken. 

- Alle jaren wordt er ook een dag-busreis georganiseerd voor de medewerkers van onze eigen tochten.

Hier kan je aan een heel voordelig tarief mee met de bus voor leuke uitstap.

- In april is er ons clubfeest, voorafgegaan door een mis voor de overleden Trekplosters.

- Zin gekregen?  Klik op "Lidmaatschap".  Hier vind je belangrijke informatie mbt. kostprijs, clubinfo, ... Tot binnenkort op één van onze wandelingen.

bottom of page